Nastal čas pro chystání všelijakých svátečních dobrot. Aby se tradiční i méně známé sladkosti povedly, nechte se inspirovat několika osvědčenými radami.

+ Na záviny, koláče, perníky, linecké a kynuté těsto je třeba plech potřít rozehřátým máslem nebo margarínem, na buchty je

Číst dál...

Kapr na modro

Potřebujeme na 1 kg kapra: 30 g másla, 1 mrkev, 1 petržel, celer, 2 bobkové listy, celý pepř, citronovou kůru, ocet, sůl.

Postup: Z očištěného a vykuchaného

Číst dál...

Skořicové hvězdičky

Potřebujeme: 2 bílky, 250 g cukru, strouhanou citronovou kůru, 1 lžičku skořice, na špičku nože mletých hřebíčků, 250 až 300 pomletých neoloupaných mandlí. Na polevu: 1 bílek, 125 g moučkového

Číst dál...

Kuřecí prsíčka s bylinkami

Potřebujeme: 4 kuřecí prsíčka, 3 starší housky, 8 rajčat, 3 pórky, 2 cibule, 2 vejce, 80 g tvrdého sýra, ¼ l masového vývaru, ¼ l bílého vína, muškátový oříšek, svazek zelené petrželky, sůl, mletý

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaďte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

Domeček zdraví

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1683705
DnesDnes224
VčeraVčera1169
Tento týdenTento týden4920
Tento měsícTento měsíc16413

Partnerské weby