Zeleninová polévka se sýrovými knedlíčky

Potřebujeme: 1 menší květák, 3 mrkve, 2 kedlubny, ½ malé kapusty, vývar, 4 lžíce rostlinného tuku, 75 g tvrdého sýra, 3 lžičky krupičky, 1 žloutek, bílý pepř, worcester, trochu muškátového

Číst dál...

Sýry mají v našem jídelníčku nezastupitelné místo. Jde o potravinu bohatou na živočišné bílkoviny, obsahující vitaminy skupiny B, vápník, fosfor, síru, magnezium a další, proto by měla denně přijít na náš stůl. Servírování sýrů má svá pravidla. Znáte

Číst dál...

Kuřecí ražniči

Potřebujeme: 500 g kuřecího masa, 100 - 150 g slaniny, 2 cibule, 1 zelenou a žlutou papriku, 10 čerstvých žampionů, 2 až 3 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, mletý

Číst dál...

Při přípravě drůbeže se musíme chránit před salmonelózou. Všechny použité předměty - nože, prkýnka a podobně - ihned po skončení přípravy umyjeme nejprve pod tekoucí vodou, poté v horké vodě s čisticím prostředkem. Zvláště zmrazenou

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1872361
DnesDnes404
VčeraVčera793
Tento týdenTento týden2004
Tento měsícTento měsíc14932

Partnerské weby