Při přípravě drůbeže se musíme chránit před salmonelózou. Všechny použité předměty - nože, prkýnka a podobně - ihned po skončení přípravy umyjeme nejprve pod tekoucí vodou, poté v horké vodě s čisticím prostředkem. Zvláště zmrazenou

Číst dál...

Zeleninový dort

Potřebujeme: Na těsto: 250 g polohrubé mouky, 20 g droždí, 100 ml mléka, 50 g másla nebo rostlinného tuku, sůl. Na náplň: 1 kg růžičkové kapusty, 3 vejce, 150 g anglické slaniny, 2 lžíce másla nebo rostlinného

Číst dál...

Užitečná voda ze špaget

Chystáte k obědu boloňské špagety? Vyzkoušejte jednoduchý trik, aby byla omáčka hustší a pěkně krémová. Stačí do rajčatové omáčky s masem vmíchat tři až čtyři lžíce

Číst dál...

Kuřecí maso na smetaně

Potřebujeme: 500 g kuřecích prsíček, 1 cibuli, 2 papriky, 2 rajčata, 2 lžíce čerstvého nebo sterilovaného hrášku, 1 lžíci sladké smetany, 1 lžičku sladké papriky, 20 g hladké mouky, sůl, pepř, olej.

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1918485
DnesDnes311
VčeraVčera879
Tento týdenTento týden4694
Tento měsícTento měsíc14825

Partnerské weby