Filé s mandlemi

Potřebujeme: 4 porce rybího filé, masový vývar nebo 1 kostku masoxu, 2 stroužky česneku, 40 g mandlí, 2 cibule, 1 citron, 60 g rostlinného tuku, olej, sůl, mletý pepř.

Postup: Porce rybího filé pokapeme citronovou šťávou a necháme několik hodin uležet. Na oleji zpěníme část

Číst dál...

Máte už plné zuby vyhazování částí citronů a limet, které nepoužijete do konkrétních receptů? Nechte se inspirovat několika tipy, jak je ještě jinak zužitkovat.

Svěží dresink. Citronovou nebo limetovou šťávu vymačkejte přímo na salátové listy, okamžitě je tak vzpružíte. Nebo zkuste

Číst dál...

Jablkový koláč s polevou

Potřebujeme: 500 g jablek, 500 g hrubé mouky, 400 g jemného krystalového cukru, 1 vanilkový cukr, 1/2 sklenky oleje, ½ prášku do pečiva, tuk a mouku na vymazání plechu, čokoládovou

Číst dál...

Zapékané papriky

Potřebujeme: 6 paprik, 750 g mletého masa, 1 starší housku, 2 pórky, 1 cibuli, 1 vejce, 2 lžíce rajčatového protlaku, 750 ml zeleninového vývaru, 1 stroužek česneku, mletý pepř, tymián, zelenou petrželku, sůl, olej.

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1918485
DnesDnes311
VčeraVčera879
Tento týdenTento týden4694
Tento měsícTento měsíc14825

Partnerské weby