Velikonoční kotouč

Potřebujeme: Přibližně jeden kilogram telecí plece, 100 g slaniny, 150 g šunky, 3 vařená vejce, 2 sterilované kysané okurky, asi 100 g másla, lžičku hladké mouky, 150 g kořenové zeleniny, sůl, pepř, pár

Číst dál...

Při vaření v kuchyni používejte nádobí z materiálů, které dobře vedou teplo - jako třeba nerezová ocel. Docílíte tím rychlejší ohřev potravin.

Velikost hrnce by měla odpovídat velikosti použité plotýnky nebo

Číst dál...

Kuřecí polévka se sýrem

Potřebujeme: Půlku kuřete nebo slepice, 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 1 pórek, 150 g eidamu, 6 žloutků, 1,5 l vody, sůl, celý pepř, nové koření, petrželovou nať.

Postup: Kuře vaříme s kořením, kořenovou zeleninou a

Číst dál...

Z těstovin lze vykouzlit obyčejné jídlo i luxusní pokrm, lákavé pohoštění. Pokud jsou podávány s čerstvou zeleninou, mohou se s klidem stát součástí redukční diety. Po kterých sáhnout?

K omáčkám. Připravujeme-li

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1870461
DnesDnes104
VčeraVčera711
Tento týdenTento týden104
Tento měsícTento měsíc13032

Partnerské weby