Skořicové hvězdičky

Potřebujeme: 2 bílky, 250 g cukru, strouhanou citronovou kůru, 1 lžičku skořice, na špičku nože mletých hřebíčků, 250 až 300 pomletých neoloupaných mandlí. Na polevu: 1 bílek, 125 g moučkového

Číst dál...

Kuřecí prsíčka s bylinkami

Potřebujeme: 4 kuřecí prsíčka, 3 starší housky, 8 rajčat, 3 pórky, 2 cibule, 2 vejce, 80 g tvrdého sýra, ¼ l masového vývaru, ¼ l bílého vína, muškátový oříšek, svazek zelené petrželky, sůl, mletý

Číst dál...

Máte rádi žloutkové věnečky, karamelové větrníky nebo čokoládové banánky? Ty nefalšované se připravují z odpalovaného těsta. Někomu se zdá být jeho příprava jednoduchou záležitostí, pro jiného příliš složitá. I doma si můžete připravit dezerty jako z cukrárny. Stačí si osvojit kuchařské

Číst dál...

Využití ovoce v kuchyni nabízí stovky variant. Záleží na naší fantazii a vynalézavosti. Většinu ovoce je sice nejlepší konzumovat za syrova, avšak i z něj lze připravit velice chutné pokrmy. Nikoli jen tradiční ovocné saláty či zmrzlinové ovocné poháry, ale i jídla pečená. Mezi

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaďte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1771470
DnesDnes312
VčeraVčera1256
Tento týdenTento týden6701
Tento měsícTento měsíc28105

Partnerské weby