+ Celer zůstane při vaření jemný a bílý, když jej předtím vložíme na několik hodin do studené vody. Můžeme do ní přidat i trochu octa nebo citronové šťávy.

+ Změklou a zvadlou zeleninu, kterou máme již nějaký čas v chladničce, osvěžíme, když ji očištěnou ponoříme na hodinu do

Číst dál...

Ořechová bábovka

Potřebujeme: 80 g vlašských ořechů, 120 g tuku, 230 g moučkového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 260 g polohrubé mouky, 1 balíček prášku do pečiva, 3 vejce, vlažné mléko podle

Číst dál...

Vánoční netradiční polévka

Potřebujeme: 1,5 l vývaru z hovězího masa, 120 g uvařených brambor, 25 g hrubé mouky, 50 g šunky, 30 g másla, 1 vejce, 20 g jemné strouhanky, svazek zelené petrželky.

Postup: Uvařené oloupané brambory protlačíme sítem a

Číst dál...

Nastal čas pro chystání všelijakých svátečních dobrot. Aby se tradiční i méně známé sladkosti povedly, nechte se inspirovat několika osvědčenými radami.

+ Na záviny, koláče, perníky, linecké a kynuté těsto je třeba plech potřít rozehřátým máslem nebo margarínem, na buchty je

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1825353
DnesDnes205
VčeraVčera854
Tento týdenTento týden4550
Tento měsícTento měsíc15787

Partnerské weby