Cibulová polévka

Potřebujeme: 4 větší cibule, 1 kostku masoxu, 4 lžíce smetany, 50 g másla, 1 lžíci hladké mouky, 150 g tvrdého sýra, sůl, pepř, chléb.

Postup: Cibuli

Číst dál...

Připravit dobrou, jemnou omáčku je velkým kuchařským uměním. Abychom dosáhli dobré, silné chuti, záleží v první řadě na kvalitním mase, pečlivé úpravě. Dbáme na to, aby omáčka nebyla ani hustá, ani řídká. Chceme-li mít z pečeně dobrou šťávu, nesmíme ji péct

Číst dál...

Nepravý mozeček

Potřebujeme: 1 menší cibuli, 1 lžičku oleje, 80 g pekařského droždí, 5 lžic mléka, 1 lžíci krupičky, 1 až 2 vejce, sůl, hořčici, pažitku.

Postup: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou

Číst dál...

Vydatná luštěninová polévka

Potřebujeme: 1 lžíci hrachu, 1 lžíci čočky, 1 lžíci fazolí, 600 ml vody, 1 lžičku oleje, 1 malou cibulku, 1 lžičku hladké mouky, 80 g kořenové zeleniny, 1 stroužek česneku, mletý kmín, majoránku, sůl, petrželku, opečené kostičky

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1991630
DnesDnes258
VčeraVčera738
Tento týdenTento týden2650
Tento měsícTento měsíc11246

Partnerské weby