Květáková polévka s rýží

Potřebujeme: 1 menší květák, 1 cibuli, mrkev, celer, petržel, 60 g másla, sůl, pepř, nové koření, 4 růžičkové kapustičky, 200 g rýže, sójovou omáčku, 1 párek.

Postup: V

Číst dál...

Lívanečky s uzeninou

Potřebujeme: 1 vejce, 2 dl mléka, 100 g měkkého salámu, hladkou mouku, ¼ kypřícího prášku, sůl, olej.

Postup:  Vejce

Číst dál...

Šunkové trojhránky

Potřebujeme: 250 g polohrubé mouky, 250 g tvarohu, 250 g margarínu, 1 vejce, špetku soli, kmín. Na náplň: 500 g žampionů, 200 g šunky, 200 g tvrdého sýra, 2 cibule, 1 vejce, sůl, pepř, olej.

Postup: Mouku promícháme

Číst dál...

Vánoční hostina začíná přípitkem, lehkým předkrmem a pokračuje řadou tradičních jídel. Je to zpravidla kapr, ať už podávaný v klasickém trojobalu nebo v těstíčku, či jiná ryba. Připomeňme některé osvědčené kuchařské postupy v souvislosti s

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1918485
DnesDnes311
VčeraVčera879
Tento týdenTento týden4694
Tento měsícTento měsíc14825

Partnerské weby