Využití ovoce v kuchyni nabízí stovky variant. Záleží na naší fantazii a vynalézavosti. Většinu ovoce je sice nejlepší konzumovat za syrova, avšak i z něj lze připravit velice chutné pokrmy. Nikoli jen tradiční ovocné saláty či zmrzlinové ovocné poháry, ale i jídla pečená. Mezi

Číst dál...

Palačinky s masovou náplní

Potřebujeme: 150 g hladké mouky, 3 vejce, 1 šálek mléka, ½ šálku vody, špetku soli, 50 g másla, olej na smažení. Na masovou směs: 150 g mletého masa (mix vepřového a hovězího), 1 cibuli, 1 lžičku másla, 1 stroužek

Číst dál...

Bramboráčky s jogurtovým přelivem

Potřebujeme: 200 až 250 g polohrubé mouky, 3 syrové brambory, 1 větší brambor den předem uvařený, 2 vejce, sůl, pepř, špetku majoránky, ½ prášku do pečiva, olej. Na přeliv: 150 ml bílého smetanového jogurtu, 1 stroužek

Číst dál...

Broskvový koláč

Potřebujeme: 500 g hladké mouky, 1 velký kompot broskví, 250 g másla, 200 g moučkového cukru, 5 vajec, 100 ml mléka, 100 g meruňkové marmelády, 1 prášek do pečiva, 250 ml smetany na

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1825349
DnesDnes201
VčeraVčera854
Tento týdenTento týden4546
Tento měsícTento měsíc15783

Partnerské weby