V zimě pomáhá udržovat tělesnou kondici, duševní pohodu i pracovní výkonnost. V chladnějších dnech patří polévka k nápojovým favoritům - tělo zasytí, zahřeje, je součástí pitného režimu.

Chlebová

Potřebujeme: 400 g staršího chleba, 20 g hladké

Číst dál...

Kapustový nákyp

Potřebujeme: 1 kapustu, 600 g brambor, 200 g měkkého salámu, 3 vejce, 2 cibule, 200 ml mléka, 4 rajčata, sůl, pepř, drcený kmín, olej.

Postup: Kapustu

Číst dál...

Svým obsahem křemíku podporuje konzumace jáhel zachování zdravých zubů, vlasů a nehtů. Příznivě působí na zrak, posilují žaludek, slinivku břišní, ledviny a doporučují se při cukrovce.

+ Kupujeme vždy

Číst dál...

Bez koření se neobejde žádná kuchyně. Jídlu dodává správný šmak, navíc podporuje tvorbu trávicích šťáv, zrychluje metabolismus, dezinfikuje zažívací trakt.  Aby si uchovalo co nejdéle svou kvalitu a chuťové vlastnosti, je potřebné

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

1967033
DnesDnes268
VčeraVčera902
Tento týdenTento týden1170
Tento měsícTento měsíc12638

Partnerské weby