Šunkové trojhránky

Potřebujeme: 250 g polohrubé mouky, 250 g tvarohu, 250 g margarínu, 1 vejce, špetku soli, kmín. Na náplň: 500 g žampionů, 200 g šunky, 200 g tvrdého sýra, 2 cibule, 1 vejce, sůl, pepř, olej.

Postup: Mouku promícháme

Číst dál...

Vánoční hostina začíná přípitkem, lehkým předkrmem a pokračuje řadou tradičních jídel. Je to zpravidla kapr, ať už podávaný v klasickém trojobalu nebo v těstíčku, či jiná ryba. Připomeňme některé osvědčené kuchařské postupy v souvislosti s

Číst dál...

Většina hub nesnáší dlouhotrvající chladno, ale u penízovky sametonohé je to jinak. Nízké teploty podporují její růst a tvorbu plodnic. Rod penízovek čítá více než třicet druhů hub. Vesměs se jedná o trsnaté malé až středně velké houbičky, u

Číst dál...

Pečení vánočního cukroví je v plném proudu. Do štědrovečerního dne však schází ještě nějaký čas, a tak je zapotřebí správně ho uskladnit, aby se dobře rozleželo, bylo měkké, zachovalo si lahodnou chuť. Co byste měli vědět:

+ Většina napečených dobrot by

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

2045463
DnesDnes98
VčeraVčera993
Tento týdenTento týden2995
Tento měsícTento měsíc19816

Partnerské weby