RADY, PROBLÉMY, ODPOVĚDI

Milí čtenáři časopisu Spirit, přinášíme vám horoskopy pro každé znamení zvěrokruhu. Naše ezoteričky Lucia di Moriany a Luisa Epulare vám poradí, co vás čeká v lásce, práci, zdraví a osobním růstu. Přečtěte si, jak využít energii planet a hvězd ve svůj prospěch a jak se vyhnout možným nesnázím. Doufáme, že vám naši zkušení astrologové pomohou najít svou cestu k štěstí a harmonii, případně sestaví horoskop na míru.

Máte problémy? Nevíte si rady?

V rámci živého rozhovoru se na konkrétní dotaz dozvíte jasnou odpověď. To je naše motto a naše služba. Pokud potřebujete pomoc s čímkoli, stačí se nás zeptat a my vám dáme nejlepší možnou radu. Ať už jde o osobní, pracovní nebo rodinné záležitosti, jsme tu pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás.

Astrodiagnostika

Astrodiagnostika je skvělý způsob, jak poznat své tělo a jeho potřeby. Podle vašeho znamení vám astrodiagnostika ukáže, které orgány jsou u vás citlivé a jak jim pomoci. Navíc vám poradí, jaké bylinky jsou pro vás nejlepší a jak je používat. Astrodiagnostika vám pomůže žít zdravěji a šťastněji.

Karty

Položte nám otázku a karty vám na ní odpoví. Můžete se zeptat na cokoli, co vás zajímá nebo trápí. Tarot je starobylá metoda věštění, která vám pomůže pochopit vaši situaci a nabídnout vám možná řešení. Nebojte se a zkuste to!

Hodí se k sobě

Astrologie je zajímavá a zábavná věda, která pomáhá pochopit, jak se k sobě hodí určitý muž a žena podle znamení zvěrokruhu. Podle astrologie se nejlépe hodí znamení stejného živlu (ohně, země, vody nebo vzduchu) nebo znamení, která jsou od sebe vzdálena o jedno nebo tři znamení. Například Beran se bude dobře cítit s Lvem nebo Střelcem, ale také s Blížencem nebo Vodnářem. Naopak bude mít problémy s Rakem, Kozorožcem nebo Vahami. Samozřejmě, to není jediný faktor, který ovlivňuje kompatibilitu mezi partnery. Každý člověk má svůj individuální horoskop, který závisí na datu, čase a místě narození. Pokud chcete zjistit, jak se k sobě hodíte s konkrétním člověkem, je dobré se obrátit na profesionálního astrologa, který vám poradí podle vašich osobních údajů.

Výklad snů

Sny jsou fascinující a tajemné zážitky, které nám mohou odhalit naše skryté touhy, obavy nebo poselství. Pokud jste měli sen, který vám utkvěl v paměti a chcete vědět, co mohl znamenat, nechte si ho vyložit profesionálním vykladačem snů. Ten vám pomůže porozumět jeho symbolice a významu. Můžete se tak dozvědět něco nového o sobě, svém životě nebo budoucnosti.

Termín vhodný ke zplození dítěte horoskop

Pokud byste rádi měli dalšího potomka, náš astrolog vám může napovědět, jaké jsou vaše šance na otěhotnění podle vašeho znamení zvěrokruhu a podle fáze Měsíce. Některá znamení jsou plodnější a některé dny jsou příznivější než jiné. Samozřejmě, horoskopy ani astrologie nejsou stoprocentní zárukou a musíte také brát v úvahu další faktory, jako je délka a pravidelnost vašeho cyklu, ovulace, zdraví a životní styl.

Termín vhodný ke zplození dítěte + vlastnosti dítěte

Pokud toužíte po dítěti, může vám napomoci astrologie. Každé dítě má své vlastnosti podle znamení, ve kterém se narodí. Například Berani jsou energičtí a odvážní, Býci jsou klidní a spolehliví, Blíženci jsou komunikativní a zvídaví a tak dále. Pokud chcete mít dítě s určitými vlastnostmi, můžete si spočítat termín vhodný ke zplození dítěte podle toho, kdy bude Slunce v daném znamení. Samozřejmě, horoskopy ani astrologie nejsou stoprocentní zárukou a musíte také brát v úvahu další faktory, jako je délka a pravidelnost vašeho cyklu, ovulace, zdraví a životní styl. Každopádně toto je zajímavý způsob, jak plánovat rodinu.