Horoskop Lucia di Moriani na čas od 20. dubna do 3. května 2024

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte možnost se zviditelnit v oblastech, ve kterých jste si naprosto jistí v kramflecích, jak se říká. Udělejte tedy něco pro své postavení ve společnosti a ukažte, co ve vás je. Už bylo na čase opustit komfortní zónu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V tomto období buďte spíše schovaní ve své ulitě, moc se nikde neangažujte a nic zásadního nepodnikejte. Pro nějaké experimenty není vhodný čas, mohli byste nadělat více škody než užitku. Využijte čas pro relaxaci nebo vzdělávání.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokuste se trochu soustředit na svůj šestý smysl, neboť nyní bude fungovat lépe než kdykoli jindy. A velmi dobře vám napoví, jak se zachovat v situacích, které vás poněkud vyvedou z míry. Z ničeho ale nemějte obavy, vše zvládnete.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pozor na úrazy všeho druhu. Raději než kutilství byste se měli věnovat pasivnímu odpočinku a třeba sledování přírodopisných dokumentů v televizi. Obezřetní buďte i při sportování, obzvláště takovém, které vyžaduje obratnost.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Máte sice spoustu energie, ale pozor, jak s ní naložíte. Obecně platí, že jaký je výdej, takový by měl být i příjem. Nezapomínejte tedy smysluplně odpočívat a pravidelně dobíjet energii. Jinak vás zastaví nějaká nemoc či dokonce úraz.

Panna (23. 8. – 23. 9.)

Můžete očekávat nějakou skvělou zprávu od partnera, která vás velmi mile překvapí. Může jít o důležitou věc týkající se vaší společné budoucnosti. Nezadaní budou mít také štěstí, podle všeho potkají velmi zajímavou osobu.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Nebojte se poradit, pokud si s něčím nebudete vědět rady. Nemáte patent na rozum a mnohdy vás i blízcí mohou překvapit racionalitou a vědomostmi. Konečné rozhodnutí je samozřejmě jen na vás. Každopádně neriskujte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zprávy, které se k vám nyní dostanou, nemusejí být úplně příznivé. Nenechte se ale vyvést z míry. Pamatujte, že nic není tak horké, jak se uvaří. To pro vás znamená vyčkat, až budete mít dostatek informací k akci.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Po pracovní stránce může dojít ke změnám, které nebyly v plánu. Prostě přijdou bez vašeho přičinění. Rozhodně ale nepanikařte, protože výsledek vás nakonec překvapí. Důležité bude, abyste zachovali chladnou hlavu.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)

Může se objevit zajímavá finanční či pracovní nabídka. Neváhejte, i když vám zprvu nepřijde tak atraktivní, jak byste si představovali. Tentokrát nedejte na první dojem, protože až čas ukáže, že jste udělali správný krok.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Ve vašem okolí se objeví osoba, která vám může velmi zásadně poradit s nějakým problémem. Dobře si tedy všímejte všeho, co a kdo říká, obzvláště v pracovním kolektivu. Může totiž jít o nějaký úkol, který na vás teprve čeká.

Ryby (20. 2. – 2. 3.)

Tyto dny budou ve znamení klidu a míru, tak si je užijte plnými doušky. Vydejte se do přírody a dočerpejte nezbytnou pozitivní energii, navštivte blízké, které jste již delší čas neviděli, nebo udělejte něco pro sobe a rozmazlujte se.

(rox)

Foto: Lucie Zemanová

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *