Horoskop Lucia di Moriani na čas od 3. června do 16. června 2023

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tyto dny jsou vhodné zejména na upevňování a prohlubování rodinných a příbuzenských vazeb. Zavolejte svým blízkým, zorganizujte setkání. Společně strávený

čas vám přinese radost a možná i inspiraci.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojujte s větrnými mlýny, jak se říká. Pokud něco nepoběží podle vašich představ, nesnažte se prosadit svou za každou cenu. Jen byste tím vše zhoršili, přibyly by vám potíže a komplikace.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vzhledem k naladění těchto dní můžete mít sklon vracet se v myšlenkách do minulosti. Snažte se ale vzpomínat spíše na to, co jste dokázali, co vám přineslo radost, nikoli na staré křivdy a neúspěchy.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pamatujte na pořekadlo, že každý sklízí, co zasel. Jestliže se vám něco z toho, co se vám aktuálně děje, nelíbí, pak byste se měli zamyslet nad tím, co tomu předcházelo. Chybná rozhodnutí je třeba přehodnotit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nebraňte se návštěvám společenských akcí, setkáním s novými lidmi. Komunikujte a diskutujte, vyměňujte si zkušenosti. Někdo vás může pozitivně ovlivnit svým postojem, názorem, nebo vás cosi naučit.

Panna (23. 8. – 23. 9.)

Chcete-li čehosi dosáhnout, budete muset zabrat. Zadarmo teď, jak se říká, rozhodně nic nedostanete. |Ovšem co se lásky a milostných záležitostí týká, těm bude přáno. A tak toho využijte.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Buďte nyní velmi opatrní na své zdraví, zvláště pokud vaše tělo vysílá signály nesouladu. Situaci není radno podceňovat, proto myslete na prevenci a mějte na paměti zásady zdravého životního stylu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pozor na to, abyste se nezapletli do nějakých intrik ve snaze komusi pomoci. Soustřeďte se raději na své záležitosti, na to, co byste rádi ve svém životě změnili. Vše dobře promyslete a vykročte vpřed.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Aspekty vás varují před nečekanými výdaji. Ve hře jsou mimo jiné i pokuty, tedy se snažte dodržovat pravidla silničního provozu, zkontrolujte si, zda vám neutíkají termíny splátek a podobně.

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)

Z rovnováhy vás může v těchto dnech vyvést něčí kritika. Nepochybujte však o svých schopnostech, sázejte nadále na vlastní zkušenosti. Tyto dny obecně přejí pracovním změnám.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Dostanete-li se s někým do střetu názorů, snažte se své stanovisko obhajovat diplomaticky a s citem. Vyhrocený konflikt by vám nic dobrého nepřinesl, jen by vám přibyly další problémy.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Pokud delší čas v čemsi váháte, řešíte vnitřní dilema, pak tedy vězte, že čas dozrál ke konečnému rozhodnutí. Obecně se nyní snažte více relaxovat a odpočívat, rozhodně nepřepínejte své síly.

Lucia di Moriani

Foto: Lucie Zemanová

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *