Únor bude dramatický…

Už ve své novoroční předpovědi na rok 2024 astrolog (ale také spisovatel, moderátor a zpěvák) Richard Sacher naznačil, že únor bude dramatickým měsícem.

„V životě mnoha lidí se odehrají zásadní životní změny. Pro někoho to bude začátek nového a lepšího života, pro řadu lidí však nastane zásadní zvrat k horšímu. Lze očekávat ještě více útoků – ze strany psychopatů, sexuálních delikventů i teroristů. Zároveň se někteří z nás stanou terčem dobře promyšlených podvodů. Současně dojde k mnoha zásadním soudním rozhodnutím,“ tvrdí.

Hodně výrazná konstelace, podle Richarda, začala několik dní před lednovým úplňkem, který vrcholil 25. ledna.

„Slunce se ocitlo v konjunkci s Plutem a iniciovalo se tím období fatálních změn, které se týkají mnoha lidí. A koho se to netýká až tolik, ten vnímá, co se děje v jeho okolí. Bohužel, aktuální konstelace agresivně cílí i na Českou republiku, tudíž se odehrává řada změn v souvislosti se zákony a opatřeními na našem území. A jak jste si jistě všimli, přibývá i nejrůznějších útoků ze stran psychopatů a obecně duševně chorých lidí,“ vysvětluje Richard Sacher, který se astrologií zabývá již řadu let a má na svém kontě spoustu úspěšných předpovědí, především v oblasti osobních horoskopů.

Novoluní může svádět k sebevraždě

„V noci z 9. na 10. únor vyvrcholí novoluní, které bude ve znamení prudkých zvratů, včetně zdravotních. Ty se budou týkat zejména jedinců, kteří budou mít právě narozeniny, plus minus několik dní okolo. Nudit se nebudou ani Býci narození mezi 5. a 15. květnem a Lvi narození mezi 8. a 18. srpnem. A do jisté míry to nemine Štíry narozené kolem 12. listopadu. Kdo trpí přecitlivělostí, nesmí propadnout depresím. Silná konstelace zavládne přímo na Valentýna. Tam půjde především o to, co bylo řečeno v úvodu. Opatrní by měli být jedinci narození mezi 14. a 23. dubnem. Konstelace je spojená také s démony, mezi něž se řadí alkohol, drogy, hazard, promiskuita a s ní spojené pohlavní choroby, podvody a podobně. Mladým lidem narozeným v těchto dnech se může snadno stát, že takzvaně podepíší smlouvu s ďáblem. A ti, co už s démony bojují, budou mít v polovině února možnost poslední volby. Buď porazí zlo v sobě, nebo se vydají na cestu do pekel, z níž už patrně nebude návratu…”

Koho čeká obrat k lepšímu?

Postavení planet v polovině února podle Richarda pravděpodobně potrápí také jedince narozené kolem 22. července a 24. října. Nejakčnější budou lidé narození kolem 20. ledna. Konstelace se však dotkne také těch, kteří se narodili ve zcela jiných dnech, ale zato mají karmickou souvislost s uvedenými daty. Jak se to projeví?

“Někteří jedinci se mohou začít chovat jako smyslů zbavení a budou nebezpeční svému okolí. Jiní se pro změnu stanou jejich obětí. Ale abych jenom nestrašil, dny kolem Valentýna mohou být zásadním obratem k lepšímu například pro Váhy narozené kolem 25. září, dále pro začátek Blíženců, přelom Štíra a Střelce a také Ryb a Berana. Není třeba se o nic snažit – osud se postará sám. Ke konci měsíce nastane úplněk, který vyvrcholí 24. února. Ten donutí k zásadnímu rozhodnutí první třetinu Ryb, Blíženců, Štíra a Panny. Může se to týkat práce nebo soukromí, záleží na minutě a místě narození každého člověka. Je třeba dodat, že se únorová konstelace bude hodně týkat rovněž partnerských vztahů. Řada z nich bude odsouzena k zániku, nebo naopak k trvalému upevnění,“ zakončil svoje povídání Richard Sacher.

(r)

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *